Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TipsYogaträning

Yoga i 30 dagar

För några dagar sedan blev jag inbjuden till evenemanget Kom igång med yogan med Yogaworld initerat av Vevve Jäderlund.  Jag tog utmaningen ett steg längre och involverade hela familjen till 10 minuters yoga om dagen. Vi kommer att köra ett liknande upplägg varje kväll strax innan läggdags. Sixten var supertaggad och började fråga om yogapasset direkt när han kom hem från skolan. Passet började med att försöka komma till ro på mattan, andas med magen och därefter gjorde vi solhälsningar, krigarpositioner och huvudstående. Einar knäckte koden fort och klarade av att komma upp mot väggen själv. Han var så stolt och kunde knappt sluta.

IMG_1842

Jag längtar till att köra yoga utomhus!

Tags : yogautmaning
Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons