Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

LöparLördagDeluxe

Premiären av LöparLördagDeluxe blev bättre än vad vi hoppats på, vi är så tacksamma och glada.

Vi startade dagen på Husby Säteri med att packa goodiebags och hälla upp välkomstdrink (broccoli, äpple och lime).

IMG_9443

Efter att ha hälsat alla 21 deltagare välkomna var det dags för det första passet som handlade om löpteknik och löpskolning. Deltagarna fick testa olika tekniker samt övningar.IMG_9451  IMG_9453 IMG_9454 IMG_9455  IMG_9457 IMG_9458

IMG_9476

Innan pass två bjöds det på hemmagjorda dadelbollar och Chia HumaraIMG_9460

Pass 2 var olika intervaller, korta sådana på ojämnt underlag samt backintervaller. Innan vi satte igång värmde vi upp ordentligt med bl a dynamisk rörlighet.

IMG_9475IMG_9461 IMG_9462 IMG_9463 IMG_9465

Efter ett svettigt pass var det dags för en god och hälsosam lunch, torskrygg under ett böntäcke med mycket grönsaker till.

IMG_9469 IMG_9470

Pass 3 blev ett intensivt löpstyrkepass där vi främst använde oss av Abilicas suveräna Rubberband, men det blev även fallskärmslöpning, en medicinbollsövning och grodhopp med viktväst. Vi avslutade med “gissaminutentävlingen” där den som kom närmast vann ett Flipbelt från Signsupplysport.

IMG_9474

För mer bilder av löpstyrkepasset samt film på en av uppvärmningarna kan du se på Instagram under #löparlördagdeluxe, under dagen hade vi en tävling med den bästa bilden där. Den vinnaren vann också ett Flipbelt.

Efter passet bjöds det på fröknäcke och Essedrinks.

Pass nr 4 blev rörlighet för löpare, då det var så varmt och soligt beslöt vi oss för att ta passet utomhus. Underbart att vara barbent och barfota i oktober. Tack Abilica för yogamattor!

IMG_9473

Efter att avslöjat dagens sista vinnare, (energispridare IRL) som vann en Goodiebag från Orkla Care var det dags för goodiebags utdelning.IMG_9439

Vi hade valt ut företag som kan erbjuda våra deltagare ett mervärde. Sköna strumpor från Gococo, bodylotion från Rosenserien, Rödbetsdryck från luktborttagare från Smell Well, tidningen Hälsa & Fitness mm.

IMG_9472

Hela gänget samlat! Hoppas vi ses i vår igen!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons