Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

När barnen fick bestämma årets semester blev det LEGOLAND. Vi tänkte att det skulle vara lite mindre folk på Kristi Himmelsfärdshelgen, men så mycket folk som det var framförallt på klämfredagen har vi aldrig upplevt, (kanske var det mindre än vanligt och vi är bortskämda). Hur som helst så är alla nöjda och med det underbara vädret som var blir inte köerna lika jobbiga.Vi kom på torsdagskvällen och åkte tidigt på söndagen. Jag sprang 4 korta pass (ca 4-7 km) varav ett intervallpass. Jag springer gärna på andra platser för att se mig omkring och göra inköp.

Barnen cyklade och jag sprang intervaller bredvid. Känner mig fortfarande stel efter Göteborgsvarvet förra lördagen så jag försöker ta tillfällen i akt och stretcha.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons