Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Finspångs Stadslopp 2017

Jag hann klämma in en sjätte tävling på 15 dagar. Finspångs Stadslopp. Igår var det en härlig sommarkväll, varmt och soligt och många personer var på plats för de dryga 7 km. Jag fick höra innan att banan skulle vara tuff och varierad och att motståndet skulle var tufft. Jag visste också att det var priser till de 6 främsta så det fanns ändå något att springa för förutom en bra tid och en ny upplevelse.

Frida och jag kom 45 min innan och hann värma upp ordentligt och uppdatera oss om läget inför VikboVändan. Uppvärmningen kändes stel efter Göteborgsvarvet och jag tänkte att det jag inte skulle ta ut mig totalt med tanke på att det bara är en dryg vecka kvar till Stockholm Marathon.

Många rusade på i starten och jag hade sex tjejer före mig varav 2 st okända. Jag hade ingen aning om de skulle orka hela vägen så det blev lite spännande. Efter 3,5 km sprang jag om både Frida och en av de okända och höll mitt tempo (som det här loppet låg rätt jämnt på 3:50). Det var riktigt tungt i slutet då det bl a fick på “djupt” grus/småsten. Men jag lyckades hålla min placering och slutade på en 5:e plats och tiden 27:14. Nöjd efter ett trevligt lopp!

Bra med tävlingar där fler än de tre främsta får pris!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons