Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Min loppkalender

Nu börjar loppen fyllas på så att jag kan börja drömmandet/planerandet av 2018I år har jag andra mål med min träning jämfört med föregående år då målet var att springa minst 37 lopp. 2018 fokuserar jag på att bli bättre på marathondistansen och därför är jag anmäld till tre st som infaller med jämna mellanrum. Barcelona i mars, Stockholm i juni och Berlin i september. Foto från Frankfurt Marathon 29 oktober 2017.

Andra längre lopp som jag anmält mig till är Göteborgsvarvet och Edsviken marathon (21 km). Det sistnämnda springer jag i par så vi ser det mer som en social tillställning än ett perslopp. Och i feb då loppet är, är risken stor att väder och underlag drar ner på tempot.Sommarplanerna börjar också ta fart, jag tycker ju såklart att vi ska passa på att kombinera semestern med lopp. Drömmen är att springa i fjällen igen. Andra kortare lopp jag springer under vinter/vår är Winterrun i Stockholm, Premiärmilen, Sentrumloppet i Oslo, samt Vårruset i Norrköping. Och fler kommer det bli, för tävling är för mig den bästa träningen. Foto taget av Mikael Grip efter mitt 36:e lopp 2017, höstmilen

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons