Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Familj

En vanlig vecka

När jag fick veta att det var vecka 7 som skulle bli min instagramvecka för kontot @inorrkoping insåg jag att det var en helt vanlig vecka, inget speciellt inbokat på kvällarna. Men så här i efterhand blev det en ganska innehållsrik vecka ändå.

Måndag

Lärardag, gjorde tacos med eleverna, sprang på lunchen i strålande solsken (äntligen sol), planerade inför Spanienresa vecka 10, tog halvspontant tåget till Stockholm för ett löparevent med Women’s Health. Fick som vanligt mycket jobb gjort på tåget, bl a planering inför Vårruset.

Tisdag

Alla hjärtans dag, firade med en frukost med mycket lösliga fibrer, omega 3 och antioxidanter, var hos naprapaten Andreas på Naprapatakuten. Höll i RPM och corepass på Nordic Wellness, gräddade hjärtvåfflor och tränade med Tjalve på kvällen.

Onsdag

Lämnade en glad treåring till förskolan, varje onsdag har hon gympa och därför är hon alltid väldigt ivrig på att åka dit. Efter lite jobb med VikboVändan stack jag till Vrinneviskogen och sprang en mil, återigen i vackert väder. Hämtade barnen tidigt och åkte till en skog i närheten. Mysig eftermiddag.

Torsdag

Cyklade till skoljobbet, var stöd på svensklektion förutom att ha mina 2 egna lektioner HKK. Tog foto på skolmat, stekt fisk som är ganska populärt bland eleverna. Jag själv föredrar när det serveras fiskgratäng utan panering. Tränade 10 minuter på lekplatsen (blev avbruten pga att ett barn behövde uppsöka toaletten) tränade istället yoga hemma.

Fredag

Sprang med mannen och lekte på utegymmet, fikade på jobbet (fredagsfikat var extra generöst idag), efter min egna lektion var jag stöd på en idrottslektion. På eftermiddagen åkte vi till badhuset och hemma blev det festligt fredagsmys, grönsaker som doppades i grönsaker.

Tags : personligt
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons