Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Arena Run – mitt första hinderbaneopp

Igår sprang jag Arena Run, mitt första hinderbanelopp. Enligt de som kört många hinderbanelopp är Arena Run ett perfekt nybörjarelopp då du inte behöver hänga eller använda din överkroppsstyrka på annat sätt. Fick höra av andra att jag skulle springa om många i kulvertarna och nöjde mig med att ha den förhandsinformationen. Jag visste att hindrena skulle bli svåra för mig, korta ben, feg och ovan är en dålig kombination i sammanhanget.

Mycket riktigt hade jag stora problem att ta mig över ett par hinder och blev då omsprungen av många, men de sprang jag om i trapporna och i raksträckorna vilket i sig ger en kick till att orka springa fortare. Jag sprang på 24:52 vilket räckte till en 8:e plats i kvalet, jätte nöjd med det med tanke på hur mycket tid jag förlorade vid hindrena. De 50 snabbaste fick springa final 5 timmar senare men det var inte aktuellt för oss då vi ville komma fram till Vemdalsskalet.

Eftersom hela familjen var med fick jag ta delar av uppvärmningen i leksaksaffären innan. Barnen var nöjda att få testa ett minihinderbanelopp innan, äta proteinpudding och njuta av stämningen.

Lätt uppskrapade knän och helt slut i benen men glad. Det var kul att ha testat, men någon hinderbanelöpare blir det inte av mig!

Tags : arena run
Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons