Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

En skaplig träningsdag

Efter onsdagens lopp har jag en ordentlig träningsvärk, nedförslöpningen med mycket bromsande har satt sina djupa spår i mina lår. Så jag började dagen med stretch och foamrolling. Det kändes hur som helst bättre för stunden. Till lunch passade jag på att springa med Frida, vi kommer inte att ses på ca 6 veckor så då gäller det att passa på.

Fredagar brukar vanligtvis vara min lugnaste träningsdag, ofta vilar jag eller “bara” återhämtar mig genom yoga/långsam löpning/cykling. Men idag kom ju två av mina träningsförebilder till stan och det ville jag ju inte missa! Usama Aziz och Madelinn Fernandez är grundarna till träningskonceptet Tauff, en träningsform med rötter i brottningen. Övningarna utförs utan redskap med bara vår egen eller en kompis kroppsvikt.

Idag fick vi testa varianten Play som är enkel träning för fredagshjärnan men desto tuffare för musklerna och hjärtat. Ledarna var både pedagogiska, hade nära till skratt samt peppade oss som bara den! Det var Ztrongway som anordnat träningspasset och i deras regi kan du testa att träna TauffIMG_3636 IMG_3638

Efteråt fick vi rödbetsjuice från Holistic och mat från Östgöta Kök. 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons