Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Löparmål 2017

Jag förstod nog inte hur bra min tid från Berlin Marathon var. Tack vare att jag sprang under 3.07 får jag springa SM i Maratonlöpning. Då var jag ju bara “tvungen” att anmäla mig till Stockholm Marathon den 3 juni. Mitt stora löparmål för våren är klart och det känns skönt att ha ett helt halvår på mig till förberedelser.

I november har jag fortsatt träna på rätt bra och tufft fast att planen var att ta det lugnare nu. Men eftersom jag kommer vara i fjällen under minst 2 veckor i jul och att december alltid är fullspäckad med annat väljer jag att göra december till en lugnare och alternativ månad istället.

Förra året vid den här tiden var jag rätt less på att träna hårt men nu känner jag mig mer motiverad är någonsin till att träna. Jag tror att det beror på att jag fått sova bra och inte har lika mycket stress runt omkring mig.

fullsizerender

Foto från förra årets sista tävling, Norrköpings seedingslopp. Mitt fjärde millopp under 40 min och jag kände att det inte längre bara var en bra dag eller tur som gjorde att jag sprang så fort.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons