Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Barnens favorit frukt- och grönsaksdrink

För ett par dagar sedan fick jag hem en slowjuicer från Philips som testas dagligen hos oss. Jämfört med de tidigare juiceapparater jag testat är den här suverän, den är enkel att sätta ihop och isär och rengörs lätt eftersom delarna är släta och runda.

Det finns smarta funktioner som förrengöringsfunktionen som pressar ut de sista dropparna ur slowjuicern, istället för att saften stannar kvar inne i maskinen pressas den på ett fiffigt sätt till glaset med en knapptryckning. Ett integrerat droppstopp gör att kvarvarande saft från juicen aldrig droppar vilket annars kan bli en långvarig “historia”.

Philips Slowjuicer pressar långsamt ingredienserna under högt tryck vilket ska maximera mängden näringsämnen du får ut i juicen. Jag gillar juicer med fruktkött och till slowjuicern medföljer det ett extra filter när man vill göra tjockare och mer fiberrik juice. Stor del av fibrerna (eller restprodukten) kommer jag dock att ta tillvara på vid bakning och matlagning, framförallt när jag gör grönsaksjuicer.

Philips Slowjuicer är liten och snygg vilket är ett plus om man vill ha den framme.

Barnen är väldigt glada över slowjuicern och hade de fått välja skulle vi göra juice hela tiden. Under kvällen fick de göra två olika juicer. Tyvärr hade vi ätit upp de flesta grönsakerna till middag så det fanns bara morot kvar.

IMG_8137IMG_8136

Äpplen frän trädgården, de kommer att komma till användning i höst!IMG_8138 IMG_8139 IMG_8140 IMG_8141 IMG_8142

Jag filmade dem under tiden, filmen ligger på Instagram (@foraldrafitness)IMG_8143

Mango och morot klarade maskinen utmärkt.IMG_8144 IMG_8145 IMG_8146

Kan själv!IMG_8147 IMG_8148

Jättegott med morot och mango!IMG_8149 IMG_8150

Jag gjorde äpple, lime och morot.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons