Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Stockholm marathon igen?

Igår åkte Estrid och jag till Stockholm. Vi startade besöket med att gå på Matprat, en utställning och flera föredrag/paneldiskussioner om mattrender. Ett inlägg om det kommer senare i veckan.

Idag har jag ett viktigt möte inför mitt uppdrag som ledare på Frisk & Stark träningsresa i maj. Och innan dess ska vi titta på fiskar på Aquaria. Jag har ju precis kommit igång med lite lugnare löpning så då passar det bra att jag lägger in korta transportlöpningspass mellan de olika aktiviteterna vi ska på. Jag hoppas få ihop drygt en mil innan dagen är slut.

Sedan förra året förknippar jag Stockholm väldigt starkt med Stockholm Marathon, många platser jag passerade här  har en speciell känsla. Allt från känslan över att känna att en mara är inga problem till att känna aldrig mer… Jag vann en startplats till ett lopp som Marathongruppen anordnar här i Stockholm och jag har inte bestämt mig för om jag ska springa Marathon här igen. Främst för att jag inte vet hur många långpass jag kommer att hinna med men även för att jag är rädd för att bli sjuk igen då mitt immunförsvar är riktigt sänkt efter vintern. Jag vill inte känna att sista milen ska bli en kamp och när jag springer vill jag orka le mot de som hejar vilket jag inte gjorde sist.

Jag bestämmer mig den här veckan, ikväll ska jag få lite löparinspiration på ett event och imorgon träffar jag min PT som nog kan hjälpa mig med svaret.

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons