Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Från idé till verklighet- 36 km i Vrinneviskogen

I över ett år har jag haft en idé, att springa alla motionsspår i Vrinneviskogen. När jag berättade om idéen för Oya var hon på direkt. Som tur var kunde hon springa idag, jag ville absolut få in mitt sista rejäla långpass inför Berlin Marathon som är om exakt 4 veckor.

Vi startade kl 7 imorse med att springa 10 km, sedan tog vi den mest tekniska 8,5 km långa mountainbikespåret. De första 18 km flöt på väldigt lätt vilket var tur för målet var minst 32 km. Därefter var det dags för 5,3 km, kanske det “backigaste” av dem alla och då började vi båda känna att det började bli tufft. Jag hade fått för mig att det fanns ett 7,5 km spår men så var inte fallet och därför bestämde vi att vi skulle springa 3,7 spåret två gånger men åt olika håll. Nu började det gå riktigt långsamt men vi kämpade på eftersom vi visste att vi bara hade elljusspåret på 2 km kvar.

Under förmiddagen testade jag att dricka sportdryck och äta olika saker för att förbereda mig inför Marathon, jag sprang med flaskor i mitt Flipbelt, kände dem knappt så jag funderar på om jag ska springa med egen sportdryck i Berlin.

Sammanlagt blev det 36 km eftersom jag även sprang fram och tillbaka till Vrinneviskogen, det är det längsta jag sprungit i skogen, någonsin!

Nu har jag bara ett längre distanspass kvar i nästa vecka, men då lägger jag in ett par fartökningar, idag var fokuset på att vi skulle springa långt utan någon tidspress.

IMG_8178 IMG_8179 IMG_8180

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons