Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Ont som för med sig gott

Det är ju tragiskt att man ska behöva vara sjuk för att verkligen uppskatta att vara frisk. de senaste dagarna har jag kommit på mig själv med att le över tanken att jag är frisk. Fast ska jag vara ärlig är mitt friskhetssjälvförtroende i botten, jag är lite orolig för att jag ska drabbas igen då det sägs att man lätt fär återfall. Den här gången har jag bytt tandborste så fort besvären försvann och jag äter surkål, A-fil och även tillskott med probiotika. Hur vår bakterieflora påverkar immunförsvaren tycker jag är intressant. 

Den tuffa träningen avvaktar jag med veckan ut, även om jag mentalt gärna skulle riva av ett intervallpass. På måndag börjar jag om på mitt maratonprogram, längtar att få svettas igen!

Morgonpassen minimeras till en gång i veckan eftersom jag prioriterar sömnen och jag ska försöka minska på stressen så mycket det går, det är framförallt morgnarna som alltid blir jäktiga när man ska iväg…

Än så länge är det ganska många veckor kvar till Stockholm marathon och den här gången vill jag vara mer förberedd än 2015, då jag slarvat med långpassen.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons