Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Mitt 2017, del 3

Det märktes på aktiviteten på bloggen att jag numera jobbade heltid, det blev inte alls lika många inlägg som tidigare, men det som var värt att blogga om i september var Tjejmilen, Bråviksloppet och Topploppet.

Jag skrev även om min tränings- och återhämtningsplan för att orka träna så mycket som jag gör och mitt mål med löpningen.

Foto taget av Luca Mara på ASICS Frontrunner höstträff

Hösten handlade framförallt om träningen inför Frankfurt Marathon och hur jag förändrat min träning. Nu kunde jag ju inte “fuska” på samma sätt som jag kunnat då jag gjort mina egna program. Loppet gick precis som jag önskade och hamnade på min LoppToppLista

Annat roligt som jag gjorde under hösten var en av alla träningsdagar i Stockholm, LöparLördagDeluxe och Löpteknikstest

Och fast att mitt mål 37 lopp på ett år var uppfyllt sprang jag ytterligare 3 lopp “av bara farten”

Foto taget av Mikael Grip under Höstmilen

2017 var ett händelserikt år, precis som jag gillar det!

Nedan kan du läsa tidigare delar av mitt 2017

Del 2

Del 1

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons