Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Mitt 2017 del 2

Jag ser ofta fram emot maj månad och framförallt 2017 då jag hade som mål att springa många lopp. Höjdpunkten var GöteborgsVarvet då jag hade en riktigt bra känsla och tid.

Två andra roliga händelser i maj var träningshelgen på Körunda och familjesemestern på Legoland.

I början av juni sprang jag vårens stora löparmål, ASICS Stockholm marathon, mitt 4:e marathon och lika roligt som det var att springa loppet var allt runt omkring.  

Jag var riktigt sliten efter loppet men lyckades återhämta mig till helgen därpå i Torneå, Finland där jag sprang Raja Run

Uppvärmning i ett vattentorn.

Annat jag gjorde i juni var att anordna ett välgörenhetspass för Gabriel  ett TV-inslag och jag funderade hur jag skulle bli snabbare på kortare distanser.

I juli reste vi mycket i samband med lopp, vi åkte till Visingsö, till Västsverige och Jämtland. Vi hann även med en “solsemester” i Sopot och lugna dagar i Vemdalsskalet. Jag testade även trailskor och pulsklocka och led faktiskt inte så mycket av den kalla sommaren utan ansåg att det var bra löparväder.

I Augusti arrangerade jag och Frida VikboVändan för tredje gången.

men självklart hann jag även själv att springa ett par lopp, bl a uppför Gesundaberget, KK-joggen i Katrineholm,

Stadsloppet i min stad, Norrköping(där jag sprang 2 lopp på raken och avslutade dagen med att åka till Stockholm för Midnattsloppet. Några dagar senare sprang jag i Linköping  (där jag äntligen klarade av att springa 5 km under 19 min)

och slutligen i Vemdalen.

Efter augusti var jag ganska säker på att jag skulle klara målet, 37 lopp på ett år.

Annat som ände i augusti var att jag bytte tjänst. Från att ha jobbat deltid som lärare i HKK på grundskolan till att jobba heltid på gymnasist och undervisa i 6 olika ämnen. Var lite nervös för ur jag nu skulle fixa att träna lika mycket som jag tidigare kunnat göra.

Här kan du läsa del 2 av mitt 2017

Här kan du läsa del 1 av mitt 2017.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons