Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Norrköpings Stadslopp 2017

Jag har längtat efter den här dagen, lopp i min hemstad är något alldeles speciellt! Dagen började med barnlopp för de två yngstaVad tyckte du om loppet frågade speakern?Långt svarade Einar.Sen laddade vi upp i pappas praktik innan det var dags för Sixten och mitt 5 km:s lopp.Sixten sprang nästan hela vägen och persade med 12 min. Så lycklig!

En dryg timme sprang vi vuxna 10 km. Jag var inställd på att ta däcket som låg efter 5 km. Då låg jag 5:a i loppet och hade sprungit första varvet på ca 19:26. 

Jag försökte ta däcket runt halsen men det var obekvämt och skavde så jag fick tänka om och hålla i det. Tufft men så värt. Inte bara för att vi fick nya vinterdäck utan även för all pepp längs med banan, både av publiken och medlöparna! Jag log nog hela tiden.Nu till Sthlm och lopp nr 3, Midnattsloppet!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons