Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FamiljTips

4,5 dagar i Sopot

Tidigare den här veckan var vi på polska rivieran och Sopot. Vi spenderade mycket tid på stranden, fast att det inte var badväder samtliga dagar. Vi hyrde “trampbilar”, åkte in till Gdynia och ett stort shoppingcenter i utkanten (med lekhus), promenerade på den folktäta strandpromenaden samt åt god mat. Mycket fisk, grönsaker och våfflor fanns på menyerna.

Det blev en aktiv semester med flera löppass och två styrkepass på hotellet. Det tuffa passet blev tabataintervaller i sanden och njutarpassen skedde tidigt på morgonen längs med havet. Jag gillar att springa på strandpromenader, benen går av bara farten för att det finns så mycket härliga sinnesintryck att ta in.

En härlig semester och ett stort plus är att det bara tar 4,5 timmar att ta sig från “dörr till dörr” om man flyger.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons