Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

Välgörenhetspasset för Gabriel

Igår arrangerade jag ett välgörenhetspass i Ljuraparken. Syftet var att bidra till insamlingen för Gabriel som för andra gången på tre år drabbats av elakartade hjärntumörer. Läkarna i Sverige har sagt att de, p g a tumörernas placering, inte kan operera Gabriel utan endast erbjuder honom bromsmedicinering. Efter konsultation med läkare utomlands har Gabriels familj kommit i kontakt en klinik i Tyskland som nu behandlar Gabriel. Behandlingen kostar cirka 660.000 kr/månad.

Vill du var med och bidra så använd något av följande alternativ: Swish till 0739688937, eller gå in via den här länken.

Gå med i facebookgruppen ”hjälp oss att rädda Gabriel” för att fortsätta stötta Gabriel.

24/NT kom till passet och gjorde ett fint inslag.

Med tanke på att det kom över 70 st personer var jag nöjd med passet. Jag vågade mig på ett annat upplägg, istället för att klocka deltagarna vid de olika stationerna bestämdes stationstiden av den personen som sprang (en viss förutbestämd bana) med fallskärm. Det blev parövningar som uppvärmning och sedan 14 stationer x 2. Vi avslutade med en lekfull stafett och jag har nog ALDRIG upplevt så många glada deltagare. Det skrattades väldigt mycket, fast att många bar på en stor sorg.

Roligast tyckte jag var att det var så många barn på passet. De kämpade på så bra.

Idag körde jag själv igenom övningarna och jag förstår om någon drabbats av träningsvärk…
Abilica såg till att vi hade redskap till många av övningarna.

Här har jag ett polerband från Abilica runt midjan och springer på stället.

Gungplankan fast med “TRX”

Armhävningar i en minut är inget att leka med…

Discodans som jag kallar den här övningen (sidosteg eftersom det var så jag dansade på lågstadiet och säkert även mellanstadiet). Mitt miniband, även det från Abilica, används flitigt.

En av övningarna var jägarvila, jag orkar max 3 minuter vilket såklart dessa två skulle slå. Det gjorde de med råge, 27 minuter stod de i mer eller mindre en “korrekt” jägarvila. Ingen ville att den andre skulle vinna…

Det ingick rätt många hoppövningar i passet, de bytte jag ut till favoriten, studsmatta.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons