Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

Min marathonhelg

I fredags, dagen innan ASICS Stockholm Marathon åkte jag till huvudstaden för att träffa mina löparkompisar i ASICS Frontrunner. Jag kom lite senare och hade turen att gänget hämtat min nummerlapp så att jag istället kunde vara med på övriga aktiviteter. Vi började med fotografering. Luca Mara har tagit de fina fotona.

Längst fram springer Teresa från Tyskland och Anna från UK. Roligt med nya bekantskaper och roligt att få prata tyska. Sen gick vi på pastapartyt som ZETA sponsrade och därefter till ASICS kontor dör att äta efterrätt och lyssna på en inspirationsföreläsningmed Jonas Buud.

Innan föreläsningen hann vi njuta lite i solen och jag stretchade mina stela baksidor.
Nästa dag tog vi lite fler fotonOch vi laddade på olika sätt. Nu kör vi!

Om loppet har jag skrivit här, nedan följer fler foton av Luca Mara.Tuuuungt!
Men klart man måste le och vinka till fotografen!Bästa känslan att “spurta” in i mål
Nora från ASICS Frontrunner Ungern sprang på 3 timmar.

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons