Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Uppladdning inför Göteborgsvarvet

Imorgon springer jag Göteborgsvarvet för fjärde gången. Förra året var jag inte speciellt nöjd och då trodde jag inte att jag skulle springa det i år igen. Men när jag vann en plats via Göteborgs Energi (och min man vann en startplats han med) så kändes det som det var meningen. Just nu är jag förväntansfull och riktigt sugen på att springa. Jag låter känslan i starten avgöra hur mycket jag ska ta ut mig, det ska bli riktigt varmt och det betyder kanske inte att jag kan persa som jag tänkt mig för ett par dagar sedan. Nu tänker jag att det viktigaste är att ha “kul” och se loppet som ett bra träningspass. Många av mina vänner springer och det ska bli kul att träffa dem.

Och det bästa är att efter loppet ska vi ut och äta födelsedagsmiddag, dricka champagne och sova på hotell, något att se fram emot.

Dagens lunch, morotsbiffar (3 rivna morötter, 2 ägg, 1 tsk fiberhusk och 1 paket avrunna bönor mixas och steks i klickar) frörisotto och rödbetsröra (500 g kokta rödbetor, 1 dl rostade solrosfrön, 1 klyfta vitlök och salt mixas).

Dagens middag, laxlasagne. Efterrätt massor av god glass och (mindre gott), saltvatten eftersom det ska bli varmt imorgon.

Dagens aktivitet, simning/vattenlöpning 50 min, 20 min löpning i värmen. Stretch och foamrolling.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons