Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Superloppet med nytt pers?

Igår sprang jag tävling nr 4 på 6 dagar. Superloppet i Skärblacka, mina “hemtrakter”. Eftersom det största fokuset just nu ligger på Göteborgsvarvet, och ännu större fokus på Stockholm Marathon så lät jag den här tävlingen få bli en kravlös sådan.

Det visade sig efter 1 km (starten går i gräs och lätt uppför) att jag hade samma känsla i benen som i fredags. Jag flög fram längs de gator som jag gått på så många gånger i mina ungdomsdagar. Ingen kramp i magen och ingen flåsade mig i nacken. Det är märkligt hur två lopp inom tre dagar kan vara så olika! Till min stora glädje lyckades jag öka farten sista km.

Jag sprang in på tiden 19:06, lite besviken för jag trodde att jag skulle persa den här gången. Sträckan enligt min klocka var 5:07 (och flera vittnar om samma sak) vilket omräknat innebär att jag skulle ha sprungit in på 18:50. Och det skulle varit mitt snabbaste 5 km:s lopp någonsin.

Men kanske är det viktigaste trots allt att känslan var bra och då får tiden komma i andra hand?

Uppladdning med Vitamin Well+, via ASICS Frontrunner blir vi försedda med en sportdryck jag gillar. Även om jag inte behöver sportdryck för ett 5 km:s lopp (-:

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons