Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

Träningshelg på Körunda med Topphälsa

Nu är vi på väg hem från Paolo Robertos Körunda, ett tränings/golf/konferenscenter söder om Stockholm. I samarbete med Topphälsa arrangerade de helgens träningsweekend. Vi körde inte alla pass som erbjöds, utan gjorde helgen till bara sådant vi verkligen ville göra. Det blev mycket löpning, både på egen hand runt sjön Muskan men även i grupp. Jag lär mig mycket av att vara deltagare till mina egna pass, både övningar men framförallt hur man förklarar löpteknik pedagogiskt. Det blev även yoga och mycket bastande och badande i bubbelpool. Perfekt återhämtning.

Helgens höjdpunkt var utan tvekan Paolos pass, han vill inte kalla det för funktionell träning utan snarare rörelseträning. Och så jobbigt det kan vara med rörelser! Vi använde hela kroppen och tränade smidighet, styrka, balans och skrattmuskler.

Förutom att vi tränat och ätit mycket och riktigt god mat föreläste en dietist om kost på kvällen. Hon hade ingen presentation utan föreläste utifrån 5 livsmedel, det var coolt och inspirerande för mina egna kostföreläsningar.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons