Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

LöparlördagDeluxe våren 2017

Igår var det andra gången som Oya Hanzén (@runzpire) och jag arrangerade LöparLördagDeluxe. 20 personer kom och de svettades, skrattade, åt och frågade många bra frågor.

Dagen började med info samt välkomstdrink från Chia Humara och energi från Greenmachine.se. Därefter drog vi igång med workshop i löpteknik och löpskolning.

Efter mellanmål från Clif Bar och Essedrinks körde vi igång med intervaller (både backe och korta på flack om än ojämt underlag). Passet inleddes av en längre uppvärmning med både löpskolning och dynamisk rörlighet och avslutades med parövningar och nedvarvning.

Efter en riktigt god torskrygg med mycket grönsakstillbehör tränade vi löparstyrka i intervallform. Uppvärmningen här bestod av akriveringsövningar för sätet och rörlighet för bröstrygg.

Vi avslutade med min standardtävling “gissa minuten” och vinnaren prickade precis in en minut och fick ett Flipbelt från SignSupplySport.

Efter passet blev det ett nytt återhämtningsmål från Chia Humara och proteinbars från Barebells. Vi avslutade dagen med ett yogapass inriktat för löpare. Mycket fotstyrka, balans och rörlighet för höftböjare, baksida och bröstrygg. Dessutom la jag mycket fokus på andningen och hur man som löpare kan optimera andningen.

Som avslutning avslöjade vi ytterligare två vinnare, en som lagt upp en inspirerande bild med #löparlördagdeluxe och en som inspirerade och spred glädje under dagen. Priserna var ett Flipbelt och en löparbok.
Alla deltagarna fick en goodiebag med sig hem med användbara produkter bl a ett träningsredskap från Abilica med användarguide, en morotsolja från Rosenserien, strumpor från PierreRobert och från Gococo och tidningen Hälsa & Fitness.

Men det bästa med LöparLördagDeluxe är deltagarna och all den glädje de sprider. Vi kör till hösten igen!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons