BLOGGMENY
EventLöpning

Vinn en startplats till Vemdalen fjällmaraton

Igår träffade jag grundarna till Vemdalen Fjällmaraton. Kul att prata med en annan lopparrangör och få höra om deras ideér. Den 26 augusti springer jag 44 eller 24 km och min man 11 km på natursköna Vemdalsskalet. Banorna bjuder på varierade höjdprofiler och du springer längs fjällryggar, leder och spänger på kalfjället. Start och mål är vid skidområdet i Vemdalsskalet, numera mitt “andra hem”. Då jag springer en del här på vintern och slås av den vackra utsikten och det här loppet ser jag verkligen fram emot. Jag kommer att springa loppet utan någon tidspress då jag ska njuta och fota mycket under loppet.

Nytt för i år är att barnen får sitt egna lopp den 25 augusti, en minimara. Ett kort lopp på ca 750 meter och ett längre på den dubbla distansen som rekommenderas för barn från 8 år och uppåt. Alla barn får medalj vilket enligt mina är mycket viktigt.

Efter loppet anordnas en bankett, det har jag själv funderat på efter VikboVändan då jag tycker att det är kul att avsluta löparfesten med middag. Det finns ju ofta så mycket att prata om efteråt.

Nu kan du som har instagram tävla om en startplats till valfri distans, följ mig @elminasaksi och @vemdalenfjallmaraton och leta upp inlägget med tävlingen på mitt konto. Tagga två vänner som du tror är intresserade av att springa.

Har du inte Instagram så maila mig elminasaksi@gmail.com så får du reda på hur du kan tävla.

Tävlingen avslutas den 20 augusti.

Här anmäler du dig till Vemdalen Fjällmaraton 


Foto Karl Vertergård @vemdalenfoto

Annons

Lämna en kommentar