Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Bloggträff med Hälsa & Fitness i Norrköping

För ett halvår sedan föreslog jag för vår chefredaktör Sara att det skulle vara kul att ses på riktigt. Och varför inte i Norrköping? Igår var det äntligen dax och vi, tillsammans med tidningen Fitness for men och deras bloggare, träffades på Performance Center IFK:s gym vid Nya Parken. Efter mingel och utdelning av goodiebags och skor från Salming var det dags för en ordentlig rörlighetsuppvärmning med Pischa, årets PT, därefter höll Frida i en handstandworkshop och efter det körde vi ett intensivt cirkelpass. 

Efter träningen fick vi testa en 3D scanning och fick en mängd kroppsdata med oss.

Efter en god lunch från Hälsofreak fick vi låna Naprapatakutens lokaler och där blev vi informerade om tidningarna, möjlighet att ställa frågor och även presenterade oss för varandra. Kul att få lära känna många av de personer som jag bara kännt i den sociala medievärlden innan. 


Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons