Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

Vårrusets ambassadörer

I kväll träffades vi som ska vara Vårruset Norrköpings ambassadörer. Efter en genomgång av syftet med ambassadörsskapet gick vi ut i den halkiga Vrinneviskogen för att mixa löpskolning, löpstyrka, backlöpning och rörlighet. Det var en liten försmak inför kommande löpträningar som vi kommer att erbjuda efter påsk. Vid sex onsdagar kommer du som tänkt springa Vårruset få träna kostnadsfritt med oss. Mer om tema på de olika passen samt plats kommer!

Det är löppass som passar alla (även för dig som inte tänkt springa hela sträckan) då många anpassningar kommer att göras.

Boka redan nu onsdagskvällar fr om den 5 april.Och boka in den 15 maj, då är det Vårruset Norrköping.

Ett härligt gäng med massor av positiv energi!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons