Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Det som är kvar av löparsäsongen

Efter en intensiv september är det inte mycket kvar av 2016 års löparsäsong. Troligtvis bara två millopp, bl a Höstmilen den 16 oktober. Ett riktigt tufft lopp där första halvan består av “böljande” grusväg, och sista delen av kuperad terräng. Tidigare år har jag varit helt slut efter loppet, med kramp och spykänslor så jag hoppas att känslan i år ska vara mer positiv. Det är ett vackert lopp som jag verkligen rekommenderar.

I början av november kommer jag springa ett seedinglopp inför GöteborgsVarvet. Inte för att jag behöver seeda mig utan för att det är en sista chans till att springa fort i år. Loppet är motsatsen till höstmilen, helt platt och miljön runt omkring inte speciellt njutbar eftersom jag springer på en flygplats.

Resten av 2016 ska ta det lugnt med löpningen för att kroppens få möjligen att återhämta sig, med ett undantag, Trapploppet den 22 november.

Det är med blandade känslor jag blickar framåt mot den mörka årstiden, jag gillar årstiderna mer och mer och uppskattar att mysspringa med pannlampa i mörker, pulsa i snö och att springa på löpband när det är halt. Variation håller uppe min motivation. Nutrilett Elmina 0516-331

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons