Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Styrketräning

20 minuter löpstyrka

Tack vare att jag börjat regga min träning inser jag hur lite styrketräning jag egentligen kör. Mitt mål är två korta pass i veckan men i verkligheten blir det bara ett. Idag hade jag 20 minuter över mellan städning, bamselopp i stan och besök av vänner. I vanliga fall när jag tränar löpstyrka kör jag fler benövningar men efter gårdagens terränglopp fick benen jobba mer än vanligt och då körde jag dessa övningar i 3 set, ca 8 repetitioner eller i 30 sek intervaller.

IMG_5715

Planka med fotstyrka.IMG_5719

Bästa övningen, Draken. IMG_5720 IMG_5721

Här kör jag den med en rotation för extra balansträning.IMG_5727

IMG_5728

Hela baksidan tränas genom den här övningen.

IMG_5726

Sidoplankan

IMG_5730

Avslutade med magtunnel.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons