Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Bästa tiden är nu

Den här tiden på året gillar jag, när hela sommaren ligger framför en och naturen är så härligt grön. Något annat jag gillar är jordgubbar. IMG_4997

Det är jag såklart inte ensam om.

Något annat jag gillar med den här tiden på året är att utebadet öppnat, i morse premiär vattenlöpte jag, underbart! Fick lite tekniktips som gjorde passet mycket jobbigare än jag tänkt. Jag skulle ta ut steget lite mer och räta på mig.

En annan träningsfördel den här tiden på året är att slippa fundera så mycket på klädsel när man sticker ut på morgonlöpning. När man sprungit många mörka vintermorgnar kommer belöningen så här års, det är så mycket enklare att ge sig ut nu.

Idag börjar sommarlovet för många, jag har tre arbetsdagar kvar innan min, nästan 8 veckor långa semester börjar. I sommar ser fram emot långa löpturer utan stress att hinna vara hemma till ett visst klockslag. Hitta nya vägar runt stan och våga mig ut på okända stigar i skogen. Vi kommer att semestra i Vemdalen och jag ser fram emot att och annat backpass där. Ska bli spännande att se hur det ser ut där utan snön.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons