Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Vinn en plats till VikboVändan

Vinn en plats till VikboVändan den 6 augusti, ett unikt lopp som du kan cykla eller springa.

För att tävla vill vi veta du helst äter i samband med träning. Antingen kommenterar du nedan eller på vår facebooksida. Öka dina vinstchanser genom att sprida loppet i sociala medier (genom att dela inlägget på Facebook och/eller tipsa på blogg/Instagram).

Tävlingen avslutas den 12 maj.

Hoppas vi ses!
IMG_2676MyCollage-3

Annons

8 kommentarer

  1. För mig som är nötallergiker är det inte alltid så lätt att hitta nyttiga alternativ att äta i samband med träning för att få energi. Oftast blir det en banan då många bars/energikällor innehåller nötter. Men nu har jag hittat Swebars proteinbars som är nötfria och väldigt goda så en sån tar jag med mig för att äta efter ett träningspass nuförtiden.

  2. I samband med träning äter jag helst.. Ja, vad äter jag helst? Efter träning vet jag i alla fall att jag gärna äter kvarg, blåbär och lite nötter 🙂

  3. Mat med mycket protein efter träning och mat med mycket energi innan! Favvisar efter är choklad-proteinpudding från nije?

  4. Jag brukar fylla frysen med egenplockade bär under sommaren. Det blir blåbär, hallon, björnbär och jordgubbar. Bären varierar jag på havregrynsgröt före träning. Efter träning äter jag gärna naturell kvarg med bär.

  5. I samband med träning äter jag helst energirik mat som innehåller bra näringsämnen. En favorit som är fruktansvärt god, nyttig och känns lätt i magen är bananpannkakor. För att laga dessa mixar du 1 banan med 2 ägg och önskad mått med havregryn. Sedan är det bara att steka dem på medelvärme. Jag steker fem åt gången i stekpannan. The finish touch är att toppa dessa utsökta mumsigheter med bär. Personligen tycker jag att hallon och blåbär passar perfekt! Så goda och så perfekta i samband till träning!

  6. Ser till att jag ätit ordentligt ett par timmar innan träningspasset.
    Tränar jag långpass så fyller jag gärna på energin med russin eller nötter och vatten.
    Efter träningspass så blir det ofta någon frukt, t.ex banan eller äpple. Ofta beror det på vilken tid på dagen jag tränar. Tränar ofta innan middagen och då blir det mat direkt efter duschen. Men är alltid noga med att få i mig ordentligt både innan och efter oavsett när på dagen det blir.

Lämna en kommentar

Annons
Annons