Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Barnvagnsmarschen i media

Nu är det bara 3 dagar kvar till Barnvagnsmarschen och två av Norrköpings lokala tidningar har uppmärksammat marschen!  Hoppas att vi ska bli fler i år mot förra året och hoppas vi blir fler än Linköping (-: Jag har fått rekordmånga regnskydd så hela 20 personer kommer att få smycka sina barnvagnar. Det är Lovisa Burfitt som designat dem i år och jag tycker de är de snyggaste regnskydden hittills. I morse skrev jag i evenemangsgruppen på Facebook vilka som kan komma fram i och hämta ett skydd.

Kl 10 ses vi vid Arbetes Museum och du behöver inte komma med barnvagn. Ta gärna med lite äldre barn som vill vifta med en liten flagga! Vi kommer att gå 2 km i långsam takt till Ica Nära Ljura där vi får fika.
IMG_2277

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons