Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Sportlov!

I veckan som kommer har vi sportlov i Östergötland. Jag hoppas så att det ska bli ett “sportlov” för nu kryper det i kroppen på mig. Jag blev aldrig så sjuk den här gången tack vare att jag tog de första signalerna på allvar och imorgon tar jag ett kort och lugnt löppass innan frukost. Idag vågade jag mig på några lätta styrkeövningar vilket kändes bra. Nu vill jag så gärna hålla mig frisk länge men tyvärr har jag blivit lite rädd och orolig för att jag ska bli sjuk igen. Det är inte likt mig som sällan oroar mig för saker.

Sportlovet började med en ny upplevelse för mig då jag var på genrepet av melodifestivalen tillsammans med äldsta sonen. Det var en rolig upplevelse även om jag inte är så förtjust i musikgenren. Och idag har vi för första gången på länge haft en obokad dag och knappt gjort någonting. Jag gillar att planera in roliga saker på lediga dagar men ibland är det bra att inte göra nåt. I morgon åker de stora barnen till Östersund en vecka så det känns lite tufft just nu men jag kommer nog ha fullt upp att jaga/underhålla Estrid och sportlovsveckan kommer att gå snabbt.

 

 

Annons

Lämna en kommentar