Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost

I P4 Östergötland om sockerberoende

I morse var jag med i direktsändningen av morgonens P4 Östergötland sändning. Vi pratade om sockerberoende, kolhydrater och goda vanor. Det är första gången jag blir intervjuad i telefon vilket var lite nervöst eftersom min mobil inte klarar av kylan och stänger av sig med jämna mellanrum. Jag är nöjd med det jag fick sagt även om det alltid finns så mycket mer att säga om ämnet.

Vill du lyssna på inslaget så spola fram till 07:40 . Längre fram i programmet gör de semmelsmoothie, dvs de mixar en semla och dricker. Tydligen är det en trend.

Jag funderar på att göra en raw food semla till helgen, det tycker jag är mer lockande än en semmelsmoothie.

IMG_0013

Mycket kort transportlöpning har det blivit den här veckan, till söndag är jag redo för ett längre pass!

 

Follow my blog with Bloglovin

Annons

2 kommentarer

  1. Så kul med en mer renodlad löparblogg! Har också varit sjuk en massa i vinter, vilket jag verkligen inte brukar vara, sååå sjukt störigt (för min del kan det nog bero på ökad träningsmängd i kombination med massa dagisbaciller). Lycka till med träningen. Hoppas du håller dig frisk framöver och att vi ses på några lopp i vår/sommar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons