Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Islöpning

IMG_1405Dagens uppdelade transportlöppass på 2 x 30 min gick inte fort. Det var inte heller min plan att det skulle gå fort efter mitt långa löpuppehåll. Det var härligt att äntligen springa igen men det kändes rätt tungt. Den kalla luften (-10 grader) påverkade nog också den tunga känslan. Men även om det kändes tungt så gav löpningen mersmak, jag vill springa mer!

Idag testade jag att springa i Merrell All Out Terra Ice vilket var ett bra val idag då nästan alla gångvägar var isiga. All Out Terra Ice har 3 mm långa dubbar som gav ett mycket bra fäste. Jag halkade inte en enda gång och kunde slappna av under passet. Skon är dessutom vatten och vindtätt (men med andasfunktion) vilket inte är en nackdel under den här årstiden.

Dubbskor är en bra investering eftersom du förhoppningsvis inte sliter ut dem så fort. Löpningen blir så mycket roligare om du kan slappna av.

IMG_1407 Reflexdetaljer för ökad synlighet i svagt ljusIMG_1408 IMG_1409

6 mm mönsterdjup

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons