Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Styrketräning

Styrkelyft med Angelica Brage

Idag var jag i Linköping på styrkeworkshop med Angelica Brage som tävlat sedan 2008 på elitnivå i styrkelyft och har bland annat 10 SM-guld, 3 EM-guld och 1 VM-guld på sin meritlista.

IMG_1355 Det är inspirerande att träffa starka kvinnor och jag började genast smida planer för min egna styrketräning. Jag vill klara att böja (knäböja) min egna kroppsvikt i minst sex repetitioner. Jag är inte intresserad av maxprestationer för det krockar med mina andra träningsmål att bli snabbare och uthålligare löpare.

IMG_1357  IMG_1359

Det ser tyngre ut än vad det är, 25 kg ligger på stången. Jag klarade även 35 kg men sedan valde jag att stanna eftersom jag inte varit frisk så länge.IMG_1361

Jag fick tips om att vinkla ut tårna lite för bättre teknik.IMG_1366 IMG_1368

Gänget som läser till Fystränare och Lic. Personliga tränare har kul ihop. De går en riktgt bra utbildning och i vår är det ny kursstart. Vill du veta mer kan du gå  på infoträffen den 28 januari.IMG_1370

Teori varvat med praktik, idag har jag lärt mig mycket nytt!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons