Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
ÖvningarStyrketräning

Träningsmål januari

I morse körde jag mitt första styrkepass på flera veckor. Även om jag kände mig svagare mot vad jag brukar var det härligt att äntligen använda kroppen och bli lite varm. Jag har lovat mig själv att ta det väldigt lugnt månaden ut, immunförsvaret är sänkt efter antibiotikakuren och den här tiden på året, när man återses efter julledighet, är det lätt att bli sjuk.

För ett par månader sedan anmälde jag mig till Winter Run i Stockholm den 30 jan och min tanke är att ställa upp.  Då kommer jag dock strunta i att springa med klocka utan bara se det som ett roligt träningspass. Men innan jag bestämmer mig helt ska jag komma igång med löpningen igen och det kommer att ske nästa vecka. Bara lugna njutarpass. Jag längtar så!

Träningsmål i januari blir att stärka upp kroppen igen och komma igång med lättare löpning.

Morgonens träning bestod bl a av Knäböj med slamboll (sorry grannen om det hördes)

Rodd i gymband

Utfall, Draken, tåhävningar och olika plankor.

 

IMG_1340 IMG_1341 IMG_1343

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons