Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Föräldrafitness springer

Välkommen till löparbloggen! Jag som bloggar här heter Elmina och för en del är jag kanske känd som Föräldrafitness. Så har nämligen min blogg hetat sedan 5 år tillbaka. Jag började blogga efter mitt andra barn och då handlade bloggen mycket om träning efter graviditeten, sedan blev jag gravid igen och bloggade om gravidträning. Nu är mitt yngsta barn 2,5 år och jag är inte längre någon nybliven mamma, jag skriver inte heller mer om träning under och efter graviditeten och därför känns det jättekul att börja om med en blogg som framförallt handlar om löpning.

Här kommer du att kunna få tips på roliga styrkeövningar, passupplägg och annat som inte bara är löprelaterat då jag även gillar att styrketräna och yoga.

unnamed

Just nu känner jag mig nästan lika glad som på bilden,  jag sprang milen under 40 min för andra gången i mitt liv och överväldigades av känslan, en gång är ingen gång, två gånger är en “vana”. Det som kändes overkligt en gång hände igen. Anledningen till att jag är lycklig är att jag idag äntligen börjar träna igen.  Jag har nämligen varit sjuk till och från i 6 veckor. Det blev en riktig tankeställare för mig som haft turen att nästa alltid vara frisk och bara köra på med träning och vardag. Men den här gången sa kroppen ifrån och jag har fått acceptera läget.

Idag är dagen då jag börjar med lättare träning, det blir BodyBalance som är en blandning mellan yoga, pilates och Tai Chi. En träningsform jag gillar men som ganska ofta prioriteras bort.

Imorgon ska jag dela med mig av mina träningsmål och hur jag tänker lägga upp min löpträning inför dessa.

Träningsplanering är kul!

Tags : bodybalance
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons