Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
EventLöpning

Kickoff med Vårrusetambassadörerna

I söndags träffades vi som är ambassadörer för Vårruset i Norrköping. Nästan alla kunde och vi var 8 ambassadörer + Emelie (som vann tävlingen, vinn en startplats och träningsupplägg). Det var lite kallt och snöande lätt men de som kunde träna fullt ut höll upp värmen.

Passet gick ut på att man delade in sig i par. Den ena i paret gjorde en löpstyrkeövning och den andra sprang en given sträcka. När den som sprang i paret kom tillbaka byttes man av. Löpningen tog ungefär 60 sek så det krävdes pannben att orka styrkeövningen. De som kände sig trötta i musklerna efter löpstyrkan valde att istället jogga sträckan (och då blev det ännu längre den andra i paret fick köra styrka).

Träffen sponsrades Greenmachine.se som gav alla proteinberikat jordnötssmör i 2 olika smaker samt Ultra Isotonic Sportdrink med bl a rödbeta och ingefära. Om du vill testa Greenmachineså produkter till rabatterat pris kan du använda rabattkoden green15. Om några veckor kommer det att tillkomma masshor av nya spännande produkter, fortfarande i samma anda fria från socker, gelatin och palmolja.

Alla ambassadörer fick även en värdekupong från Picadeli Sverige (egentligen skulle vi ätit sallad i parken men det vara lite för kallt).

VitaminWell skänkte två olika drycker, varav en nyheten Well Prepare med koffein och grönt te extrakt.

Och helhetshälsa gav oss MSM, ett pulver som ska minska risken för mjölksyra, hämma  inflammationer, öka vakenheten och näringsupptaget.

Ett så glatt och peppande gäng, många har blivit vänner tack vare ambassadörsskapet.

Den 10/4 kl 19 drar vi igång de kostnadsfria träningspassen. Håll koll på @varrusetinorrkoping för mer info.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons