Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
EventKostTips

Gratis kostföreläsning

Imorgon torsdag den 27 april kl 19-20:15 föreläser jag om kost på Idrottens Hus i Klockaretorpet. Föreläsningen kommer att handla om dagens kosttrender och dieter, vad är bra mat för hälsan utifrån forskningen samt verktyg hur man lättare kan få in sunda och balanserade kostvanor.

Föreläsningen är gratis och anordnas i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

Ingen föranmälan krävs. Välkommen.

Annons

4 kommentarer

  1. Skoj, synd att man bor för långt bort.

    Du kanske kan svara här dock, om du ska föreläsa om kosthållning och vad som är bra mm då kanske du kan förklara dina tankegångar kring de sockersöta produkterna du haft vid dina senaste vårruset löparträningar. Känns som att det inte riktigt går ihop med ett hälsosamt tänk?! Nyfiken på hur du tänker.

    1. Hej Katarina

      Tack för dina synpunkter. Jag har kontaktat de företag som sedan tidigare är sponsorer till Vårruset. Det har ju förhandlats fram sedan tidigare och andra företag är sällan intresserade att medverka då.

      Efter ett träningspass behöver kroppen energi om man vill återhämta sig optimalt och socker är ju precis det, snabb energi.

  2. Hej, tack för ditt svar. Men du måste väl som kostkunnig ändå ha bättre alternativ till snabb energi och näring än socker?! Kanske en handfull nötter, ägg eller annat. SÅ bråttom att få i sig energi efter en timmes pass är det ju inte.

    1. Det är upp till var och en att äta det som bjuds på. Vill man ha med ett bättre alternativ går det såklart bra.

Lämna en kommentar

Annons
Annons