Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Event

KitchenAids Powerlunch i samarbete med Loppi

I onsdag var jag på i Stockholm på ett lunchträningsevent som Loppi.se anordnade i samarbete med Kitchen Aid. Det bjöds på träningspass med crossfitprofilen Hugo Rosas och Ellen “Fitspooration” men först fick vi lära oss mer om Kitchen Aids nyhet Power Plus blendern.

Jag har ju tidigare testat Kitchen Aid produkter för bäst-i-test och vet att de är smart konstruerade. Sedan tycker jag att de tillverkar snygga produkter som passar in i mitt 50-talshem. Power Plus Blender är inte bara fin att titta på utan robust, stabil och har power (hela 1800 W). Blendern mixar i fyra olika vinklar och vi fick vittna om ett jämnt och fint resultat på nolltid. Med hjälp av en stav kommer man lätt åt livsmedel som fastnar i kanterna så du behöver inte skaka blendern eller öppna hela locket för att blanda innehållet med slev.

Power Plus Blendern kan effektivt mixa nötter, is och rotfrukter och med fyra fiffiga förinställda mixningsprogram för smoothies, juicer, soppor så kan du lugnt lita på att maskinen fixar jobbet för dig, utan att ställa någon timer. Jag gillar att jag på 5 minuter kan tillaga en näringsrik soppa i blendern då det även finns en uppvärmningsfunktion. En annan viktig funktion är att mixerskålen kan rengöras i diskmaskin.

Författaren Cecilia Davidsson stod för menyn som bestod av en avokadosoppa med getost och sparris, mandelmjölk och hallon-rödbetssmoothie. En meny precis i min smak!

m


Träningspasset bestod av en uppvärmning med pulshöjare och övningar för rumpan (-: och sedan körde vi 2 x 8 min olika WOD. Jobbigt men kul!

Igår var jag riktigt sugen på att testa att laga något ur den fina receptboken vi fick. Det blev avokado och chokladmousse med bär. Jag gillar att den inte var supersöt utan istället smakade choklad.

Mycket kommer att lagas ut boken, inspirerande recept.

Fotograf (förutom de tre sista) Sandra Rogers

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons