Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Tips

VikboVändan förberedelser och sista chansen

Den är veckan handlar om Vikbovändan, både i förberedelse och om tävlingen såklart. Igår skickade jag pressmeddelanden till tidningar, radio och tv, kontaktade gårdar och andra snälla människor som hjälper oss som flaggvakter, vätske- energipåfyllare mm. Jag fixade till skyltarna som visar färdriktningar från förra året, och gjorde nya km-skyltar.

Idag handlade jag första förbandsprylar, ingredienser till fröknäcke (måste vänta in i det sista innan jag bakar det eftersom jag annars äter upp det), jag fixade med en extrabil och ordnade med anmälningar till de som vunnit platser till loppet. Och så anmälde jag Sixten 7 år till cykelloppet, han är supertaggad över att cykla med sin pappa och få äta massor av gott. 43 km är långt för en sjuåring men de har gott om tid, Vikbovändan är ett njutarlopp.

Syskonen får springa barnloppet innan, ICA Supermarket Östra Husby bjuder alla barn på loppet och Sänkdalen erbjuder barnen deras goda glass efteråt. Glöm inte att anmäla ditt barn så vi vet hur mycket glass som kommer att gå åt.

Imorgon är det sista dagen du kan anmäla dig online, annars är det tävlingsdagen som gäller, men då ar vi höjt avgiften med 50 kr .

(null)-2

De närmaste dagarna ska vi paketera påsar till de olika energistationerna, markera med skyltar och färg samt hämta intervjuas i radio. Vi ser fram emot lördagen!

IMG_6028

Tags : vikbovändan
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons