Elminas löparblogg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Peppen inför semestern

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi åter till Kos där jag ska vara ledare på Frisk & Starks träningsresa. Förberedelserna pågår för fullt till de olika träningspassen och barnen ställer gladeligen upp på att vara försökspersoner. Igår testade vi yogapasset på barnens vänner som inte har yoga lika mycket som vi gjort de senaste månaderna. Barnen tyckte att det var så roligt så att de inte ville sluta och det tar jag som ett gott betyg!

Imorgon ska jag testa att själv köra igenom mitt planerade Big 6 pass som går ut på att träna kroppens 6 grundrörelser gå, böja, pressa, fälla, rotera, dra. Det kommer att bli ett riktigt tufft men roligt pass. Andra pass som jag kommer att erbjuda på plats är löpintervaller på stranden och i backe, stafetter för barn och barnsliga vuxna, minifys, träning på barnens villkor men som även passar de vuxna, samt Get out to work out, stationsträning utomhus för vuxna och barn.

Du har flera chanser att åka på Frisk & Stark familjevänliga träningsresor under året.

♦ Kaya Side i Turkiet vecka 23.

♦ Romana Beach Resort i Kroatien vecka 40.

♦ Mythos Beach i Grekland vecka 44.

På Apollos hemsida finns de samlade.

Den senaste tiden har värmen kännas långt borta och någon semesterkänsla har inte riktigt infunnit sig, men paketet från Vita Coco jag fick häromdagen hjälpte till att höja sommarkänslan. Vi alla gillade kokosdrycken!

IMG_3654 IMG_3655 IMG_3663

För min egen del planerar jag en lugnare träningsvecka på Kos, eftersom det är sista veckan inför GöteborgsVarvet.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons